Export
NRB Nr. Fiskal Nr. TVSh Emri Data Regjistrimit Komuna Qendra Tatimore Data Publikimit
70422383 600501135 N.T.Sh. "Fisi-Com" 11.04.2007 GJAKOVË GJAKOVË 30.08.2010
70433281 600545133 330010710 N.T.P. " Go In Computers " 07.04.2000 PRISHTINË PRISHTINË 1 30.08.2010
70437363 600528808 330085119 ,,Internat. Logistik Servis Kosova"SH.P.K. 19.06.2007 PRISHTINË PRISHTINË 1 30.08.2010
70441582 600528840 330025280 ,,D & S"SH.P.K. 13.07.2007 PRISHTINË PRISHTINË 3 30.08.2010
70448902 600718780 330145715 " Connect Plus " Sh.p.k. 06.09.2007 PRISHTINË PRISHTINË 2 30.08.2010
70452438 600541644 N.T.P. " Lumi " 01.10.2007 VITI GJILAN 30.08.2010
70464108 600780797 330157752 N.T.P."SHQIPËRIMI" 21.12.2007 GJILANI GJILAN 30.08.2010
70476514 600572665 330035693 N.T.P. " Expo - Trade " 15.02.2008 PEJË PEJË 30.08.2010
70482846 600682951 " PHARMA CO " SH.P.K. 17.03.2008 PRISHTINË PRISHTINË 1 30.08.2010
70324976 Oper. i Sis.të Bartjes dhe Tregut Holding SHA 15.12.2005 PRISHTINË PRISHTINË 1 25.08.2010
70421334 600571807 330087834 N.P. " Fuadi " 04.04.2007 PRISHTINË NJTM 25.08.2010
70322878 600527321 330086323 "B.I.P."D.o.o.-P u L.Selo-S.O.Pristina 06.12.2005 GRACANICA PRISHTINË 3 25.08.2010
70066696 "NLB-Banka e Re e Kosovës Prishtinë "SH.A. 17.05.2002 FERIZAJ FERIZAJ 25.08.2010
70327717 600527412 330052902 "Memphis Blue" Sh.p.k. 21.12.2005 PRISHTINË PRISHTINË 1 25.08.2010
70282467 600490346 N.B. "Luli" 04.07.2005 GJILANI GJILAN 17.08.2010
70295114 600526993 330039661 ,,Newco Çeliku Metal Construction" L.L.C. 12.08.2005 GJILANI GJILAN 17.08.2010
70198775 " Hasi " Sh.p.k. 06.04.2000 GJILANI GJILAN 17.08.2010
70341235 Newco Karaqeva L.L.C. 14.03.2006 FERIZAJ FERIZAJ 17.08.2010
70474731 600529260 330048696 " Kosova & D- EG " SH.P.K. 08.02.2008 GJILANI GJILAN 17.08.2010
70248800 NTP,, Ylli " 29.03.2005 PRISHTINË PRISHTINË 1 12.08.2010
Total: 8627